Trött!

Får bli ett kort litet inlägg idag, då jag är väldigt trött!

Somnade inte förrens vid 3 i morse då jag hade haft flera kraftiga förvärkar. Va så att jag började kolla klockan i fall att det skulle kunna vara lite värkar. Men ack va blåst jag blev på det. Vakna vid 5:30 av att jag hade försökt att vända mig om. Kunde inte röra mig på grund av foglossningen. Tog en bra stund innan jag kom upp. Har lyckats vila i en halv timme ungefär nu på dagen.

Både jag och älsklingen har tillbringat nästan hela dagen i sängen och kollat på filmer. Annars var vi ute på en tur nu på eftermiddagen med bilen. Stannade till och köpte pizza på vägen hem. Nu kollar vi på ytterligare en film. Går nu bara och hoppas på att jag kan få föda snart så jag får sova lite *skratt*. Sover ju mindre nu än vad man gör när man har en liten att ta hand om på nätterna.

Vi tog en dag extra här hemma, så vi åker inte tillbaka till älsklingens jobb förrens imorgon bitti.
Får se om jag dyker upp här på bloggen imorgon eller om jag ligger inne på förlossningen *hoppas* att jag inte finns här imorgon. Vill inte vänta mer nu ju.

Kommentarer
Postat av: katarina

Jag hoppas verkligen att jag inte behöver läsa ett blogginlägg från dig imorn ;-) (skojar bara) Jag vet hur jobbigt du har det. Jag hade det likadant med min sista och 3 pojk, hade kryckor för att jag kunde inte röra mig pga foglossningar och sen dessa förvärkar. Men de satteigång mig som tur var. Lycka till , ps.. Nu följer jag din blogg, nu blir du inte av med mig ;-)

2010-07-25 @ 19:58:24
URL: http://ina73.blogspot.com
Postat av: Anonym

jag förstår :)

hoppas allt kommer gå bra ! :)

2010-07-26 @ 02:28:56
URL: http://ellinorjustmeandmyself.blogg.se/
Postat av: Fotograf Sofia Wählby

Svar: Åh, spännande!

Jag läste att ni bodde på västkusten. Var då någonstans? :)

2010-07-26 @ 06:00:10
URL: http://sofiawahlby.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag Har fototävling på min blogg och jag skulle bli jätte glad om du ville vara med :)

Länk: http://fromdaytodayy.blogg.se/2010/july/fototavling.html

2010-07-26 @ 07:43:08
URL: http://fromdaytodayy.blogg.se/
Postat av: Erika

Hej! Skulle vara jätte snällt om du ville rösta på min skodesign här: http://nelly.com/designyourshoe/?obj=NFMdkSiYvxfhpdeZK9gQxfpgCLiLniRylbPLtxhfiCAMdelnaF4N#shoeGalleryOm du röstar så kommentera det i det här inlägget: http://lovevampires.blogg.se/2010/july/snalla.html#comment ! Då får du en länk efter tävlingens slutOm du tycker det här är spam eller liknande så kan du bara radera kommentaren

2010-07-26 @ 11:57:16
Postat av: Noashine

Håller tummarna bebis snart är hos er :)

2010-07-26 @ 14:17:00
URL: http://noashine.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0