Trött

Somnade ju inte förrens vid 2 i natt. Vaknade av larmet vid 9. Första gången på länge som jag inte vaknar innan larmet går igång. Anledningen till att jag ställer larmet är att jag skulle kunna sova hur länge som helst. Och då får jag panik. Då känns det som hela dagen är förstörd.

Kom till dukat frukostbord med kaffe, inte helt fel:). Har inte gjort alls mycket idag. Diskat lite annars har jag suttit mest vid datan. Har inte haft såå jätte bra dag i dag. Mina fötter har svullnat ännu mer, så nu är dom nästan dubbelt så stora och det känns:(. Har inte vilat någon middag idag och det känns det med. Är jätte trött nu så det blir nog att lägga sig tidigt idag om det nu då skulle gå. Så fort jag går och lägger mig så börjar förvärkarna. I natt var dom så kraftiga så jag började kolla på klockan. Kändes nästan som värkar. Men det blev ju bara en i halvtimmen i ett par timmar.

Huvudet verkar ha kommit väldigt långt ner. För nu trycker det på rejält mycket så det kan göra ont i bland. Så nu hoppas jag att jag snart kan få föda.

Imorgon ska jag till barnmorskan. Småskratta lite när jag fick den tiden för två veckor sedan. Trodde ju att jag skulle ha fött tills dess. Men vem vet. Den har ju natten på sig.

Kommentarer
Postat av: erikeliasson

Bebis låter konstigt :D Men dom är söta

2010-07-29 @ 23:02:55
URL: http://www.erikeliasson.com
Postat av: Linda

spännande att det kan vara dags när som helst!



nu tittar jag in här lite då och då bara för att jag är så nyfiken, haha :)

2010-07-30 @ 00:17:48
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: emma

åh va spännande med en bebis :D

jag älskar verkligen barn.

dom är så mysiga och söta :D

2010-07-30 @ 00:24:45
URL: http://domandra.webblogg.se/
Postat av: J. -17 och mamma till Julius

Oh snart dags vad spännande! :)

2010-07-30 @ 10:23:14
URL: http://alwaysthai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0