Tråkigt samtal:(!

På onsdagen (samma vecka vi kom hem från BB), ringde svärmor. Hon låg på sjukhus för hon hade ramlat hemma och brutit höften:(. Det värsta av allt är att hon har bara ett ben.

1991/92 fick hon canser i ena benet. Dom fick bort det genom operation, men några år senare fick hon tillbaka det, så då fick dom ta bort benet. Nu skulle dom ha opererat höften, men eftersom hon lider av sjukhussjukan har hon för mycket bakterier i kroppen för att klara av en sådan operation. Så det blir liggandes läge för henne i 2-3 veckor, då ska det bli bra.

På fredagen åkte vi ner för att hälsa på och stanna över tills på söndagen. Hon blev jätte glad att vi kom för då fick hon träffa sitt barnbarn för första gången. Annars hade hon inte kunnat det på ett tag då hon som sagt är sängliggandes.

På tisdagen åkte vi tillbaka till älsklingens jobb igem. Jag sov över där med då han bara skulle jobba i ett par dagar.

På onsdagen åkte vi till svärföräldrarna igen och stannade tills på fredagen.
Älsklingen är fortfarande ledig från jobbet. Vi har passat på att hitta på massa roliga saker. Det kommer bild och text om det senare.

Kommentarer
Postat av: Sandra

men åhh stackare!

Hoppas hon kyrar på sig!Jag har gjort ett inlägg som handlar om lastbilarna som åker runt med texten ABORT DÖDAR! Och så är det stora bilder på döda foster.

Vad tycker du om sån reklam för att lyfta upp ämnet abort?

Svara gärna i inlägget!

http://bitchens.blogg.se/2010/august/abort-ar-mord-tyck-till.html

Tack på förhand!Hoppas du får en trevlig fredagskväll!

2010-08-27 @ 22:16:15
URL: http://bitchens.blogg.se/
Postat av: Linnea

Gillar om det du skrev! Underhållande att se en del bra grejer och inte bara det generella grejerna som man kan se om typ alltid. ;)

2010-09-27 @ 12:48:38
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/krabi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0